Hårtransplantasjon FUE > Hårtransplantasjon FUE hos Poseidon, masse bilder

Etter oppfordring fra administrator lager jeg en tråd for de som måtte ha interresse for et slikt inngrep.
Jeg er 43 år og hadde mesteparten av hårtapet mitt fra 18-21års alderen. Nå mister jeg lite, og har bestemt meg for å prøve påfyll. Jeg har råd til å tape disse pengene. Bruker ingen medikamenter, har heller aldri gjort det. Ser mange bruker Toppik, det har jeg heller ikke brukt.
Jeg er ikke sponset, eller fra Poseidon. Ser av andre innlegg, spesielt på www.hartap.net att det er vanskelig å bli trodd på dette, men men. Mye bittre gubber på det forumet, og vanskelig å finne noe positivt i det hele. Ja, jeg ser at det advares, men jeg velger å gjøre det allikevel i håp om bedre utseende. Jeg var på konsultasjon hos Sten Ture Eriksen, og har ikke noe å utsette på inntrykket fra han. Han er i alle fall flink til å prate.
Jeg ER skeptisk, faktisk veldig skeptisk, da det virker som at ingenting som avtales skal bekreftes pr. mail i alle fall. Alle innleggene på disse fora burde få alle oppegående mennesker til å slå slike ideer fra seg, men jeg har bestemt meg. Vet at det blir mye skadefryd fra enkelte om det mislykkes, men det kan jeg leve med.
Skal behandles i starten av juli med 2-2500 hår. Har bestemt meg for å oppdatere dere som ønsker det her på forumet, uansett resultat. Jeg barberer hodet om det ikke svarer til forventningene. Må si jeg både gleder og gruer meg.
Skulle ønske jeg fant mer positive erfaringer fra Poseidon, bare et hjertesukk om det er noen der ute.
Skal skrive litt etter hvert og legge ut bilder.


Innleggsdato: 8. juli 2013
Har nettopp kommet hjem etter en strabasiøs Oslotur. Møtte opp på Poseidon før 8, ble klippet og informert. Fikk kortison, pensillin og en mot hevelse før behandlingen startet. Jeg så ikke mørkt på behandlingen, trodde den skulle vær smertefri og grei.
Det var den ikke. 
Ble "punktert" med smertestillende sprøyter i hele donorområdet. Så startet nappingen. Målet var å få ut 2000-2500 hår for å dekke vikene og fronten. Det ble konstatert at jeg hadde et snitt på ca 2,3 hår/graft, og det var ok. Hadde tallet vært under 1,7 hadde behandlingen blitt avbrutt. (aner ikke hva det hadde kostet meg.) Fasiten på antall hår ble 2250, noe han mente var nok til formålet. Han mente det kunne tas ut omtrent like mange til om jeg ønsket å dekke krona ved en senere anledning. Legen var fra Ungarn, og prata bra engelsk. Assistenten var ei blid men stille dame fra Polen. Jeg ble fortalt at de var to leger som opererte en pasient hver pr dag, og ca. 20 dagers skiftordning.

Lunsjen var ikke klar når det var ferdige å herje, så jeg fikk 10 minutters pause med fruktjuice, så var det påan igjen. De hadde ikke flere pauser fra de starta noe før 9 til de var ferdige kl 14. Da fikk jeg lunsjen. Isettingen av hårene var ikke særlig behagelig det heller, det stramma veldig etterhvert. Så ble jeg bandasjert i bakhodet og fikk en haug med instruksjoner. Jeg må si jeg angra mange ganger på det jeg har begitt meg ut på idag. 

En stor feil var at jeg reiste offentlig. Ikke gjør det om du ikke liker å bli beglodd.  Kjør heller selv. Den nye sveisen skal vannes med saltvann hvert 20 minutt i våken tilstand de første 3 døgn. En togtur på 7 timer blir det endel toalettbesøk av..Med bandasjert bakhode og vått hår blir man sett i midtgangen. Hadde ærlig talt ikke tenkt over dette ordentlig på forhånd. 
Man må sove 8-10 dager på ryggen, ikke trene før etter ca 2.uker, ikke mer enn 15 minutter sol, ikke bøye hodet mot gulvet, + et skikkelig regime på hårvask.

Det opplyses om at de neste 3 ukene vil det fleste miste hårene som er satt inn, og framvekst av nye hår begynner etter 3-4 mnd. Etter 10-12.mnd er vekstfase ferdig, da ser man hvor vellykket det har vært.

Legen var veldig fornøyd med seg selv, og var overbevist om at det blir bra. Vi får se, jeg er iallefall helt kake etter denne dagen. Bilder kommer etterhvert.  
Nå skal jeg se om jeg får sove på ryggen


Innleggsdato: 11. juli 2013
Er nå på 4.dagen, og har vasket håret forsiktig for første gang. Det klør noe fryktelig, men det er vel sårene etter sprøyter og sårene ellers som gror. Tipper det ikke blir mye styggere enn det er nå med alle skorpene. Donorområdet ser ikke så verst ut, det har roa seg ned med rødhet, og håret rundt spirer igjen, så det blir vel snart dekket.

Jeg har ikke vært flink til å sove på ryggen, men Eriksen sa at det var greit å ligge på siden med en liten pute under hodet som ikke kommer i kontakt med "mottakerområdet". 

Er det noe som har dårlige erfaringer med gjenvekst som kan si noe om arr etter inngrepet hadde det vært fint å få vite litt.

Ellers har jeg tatt tablettene mine og fulgt oppskriften etter beste evne, så det skal iallefall ikke stå på det. Blir dette vellykket er det noe av det smarteste jeg har gjort å drite i alle advarsler. I motsatt fall er det ikke noe å gjøre med det. Sånn ser jeg på det. Unner alle med slike problemer å kunne få hjelp med det.


Innleggsdato: 14. juli 2013

Generelt tynt på toppen, men ikke helt bare flekker. Bildene under er 6 dager etter operasjonen.

Har ikke brukt noen medisiner. Regner med at hårtapet har stoppet opp, mesteparten ramla av rundt 20 års alderen.  Meningen er å fylle på krona om dette blir vellykket, men jeg har begrenset med donorhår. Tok ut ca halvparten.

Poseidon opererer med hår, ikke grafts. Jeg satte inn ca 1000 grafts mener jeg, iallefall 2250 hår.
Jeg fikk et avslag i prisen pga. jeg forespurte dem da de reklamerte i VG om inntil halv pris. Selvsagt bare et salgstriks, men jeg betalte 40.000,-, En ukristelig pris, men det er verd mye mer for meg om resultatet blir bra.
Må si jeg synes det leges fortere enn jeg trodde. Kløen har blitt mindre intens, og bakhodet begynner å dekkes med hår. I fronten er det fortsatt skorper, men noe mindre. 6 dager etter operasjonen. Det 3. bildet er fra dag 1. Det siste fra før inngrepet.


Innleggsdato: 14. juli 2013

kløen har avtatt. Hodebunnen har en mørkere rødfarge. Skal få ut et bilde straks.


Innleggsdato: 15. juli 2013

Legen mente det kunne tas ut 1500 hår til en gang, og 800 senere om nødvendig.

Det er nå en uke siden behandling, og legger ut bilder fra i dag. Kan ikke se at hårene har begynt å ramle av enda, men det kommer vel. Ser snarere ut som de har begynt å vokse spør du meg.. Hodebunnen har fortsatt en mørkere rødfarge, som blir veldig synlig i blitzlys. Men nå er det ikke så lett å se at jeg har tatt behandling med tørt hår.
Kløen har gitt seg. Bakhodet er fortsatt noe sårt når jeg vasker det, men ikke noe av betydning.


Innleggsdato: 16. juli 2013

Jeg har ferie, opererte 1.dag i ferien, så det var ganske bra planlagt. 
Sakset fra infoskrivet av PK: " I løpet av de neste 20 dager vil de fleste miste mange av hårene som er satt inn, dette er helt normalt. Etter 3-4mnd begynner fremvekst av nye hår. Det kan ta optil 10-12mnd før vekstfase er ferdig." Så jeg er forberedt på at det ramler av. :-/

Man kan bruke cap etter 5 dager så lenge den ikke er i kontakt med mottakerområdet. Lue kan brukes etter 14 dager.

Soling bør unngås første 3,5 uker pga. at det kan føre til pigmentforandringer i huden.

Jeg har iallefall begynt å få god tro på dette, men det kan bli et dypt fall om det mislykkes. Men som en annen skriver; det verste som kan skje er at det faller av igjen, og det blir som før.:dodgy:

Et par bilder fra dag 8, med og uten bruk av blitz.


Innleggsdato: 26. juli 2013

Ser når jeg bruker fotolys på tørt hår er det jo fremdeles lett å se at noe har blitt gjort, men banna bein, de jeg har sagt det til blir overrasket. Ser det selvsagt når de vet om det, men hadde ikke lagt merke til noe. Jeg har tatt noen tester på det. Hadde jo igjen noen strå til å dandere med. :blush: 
Er veldig usikker på om det blir tett nok, er jo veldig pistrete nå, men vi får vente noen mnd og se hva som skjer. Tykt hår får jeg nok aldri igjen, men føler det hjelper veldig med disse spirene allerede, de fyller ut noenlunde der det før var blankt. Retningen blir og spennende å se hvordan de har fått til.:-/


Innleggsdato: 07. aug 2013

Legger ut litt mailkorrespondanse etter samtykke fra pantani:

pantani Wrote: Hei! 
Da jeg leker med tanken om å ta en hårtransplantasjon ved Poseidon klinikken, har jeg lest meg litt rakst opp på ulike nettsteder. Her er det mye rart og mange påstander og referanser, som jeg ikke har kapasitet eller tid til å sjekke. Men jeg beit meg raskt merke i dine innlegg, der virker ærlige og oppriktige og er godt skrevet.
Var inne sist fredag til konsultasjon hos Sten Thure Eriksen, det meste han sa kjente jeg til fra informasjonen klinikken har lagt ut, men han beskrev også et ganske strengt regime i tida etter inngrepet, lik det du har skrevet om.
Hvis jeg bestemmer meg for et inngrep - tilbudet var å flytte 2500 hår for å fylle ut viker til prisen 61 000 - så vil jeg helst gjøre det i en høstferie, da jeg har en uke fri fra jobben. Jeg ble forøvrig anbefalt full barbering på hodet. Har flere spørsmål til deg: 
Hvordan ser du ut etter ei uke? Er det mye rødt og skorpete i det transplanterte område? Ser man at du har gjort noe?
Ble du anbefalt/pålagt å bruke noen medikamenter etter inngrepet?
Hva går egentlig den skriftlige garantien ut på? Står det svart på hvitt at du får tilbake penga, hvis ikke minst så og så mange prosent (80%?) av det transplanterte håret vokser ut? En ting er jo at det visstnok skal vokse ut etter 12 - 13 måneder, men er du også garantert at det står der om fem til ti år?

Arne Bjarne Arnøe Wrote:
Hei, og takk for mail. Etter ei uke begynner det å leges, men du vil se det ganske tydelig fortsatt om du ikke har nok hår til å dekke over. Anbefaler deg heller å gjøre det i starten på en lenger ferie. Det er nøyaktig 4 uker siden jeg opererte i dag, og har min første dag på jobb. Ingen ser noe lenger på meg, er selv overrasket over det. Gjenveksten starter først etter ca 4mnd, så det vil bli en myk overgang. Jeg ble ikke anbefalt noe medikamenter, heller ikke å barbere meg.
Garantien har jeg ikke brydd meg så mye om, annet enn hva Eriksen sa om at de var opptatt av et best mulig rykte, og terskelen for garantiansvar var lav, da setter de inn nye hår. Pengene tilbake tror jeg lite på, det skal nok mye til. Hvor lenge de står har jeg bare hans ord å forholde meg til, de hårene som transplanteres er genetisk programmert til å vokse livet ut.
Ønsker deg lykke til uansett valg, men etter en uke vil det synes.

pantani Wrote:
Takk for tipsene!
Det er vikene som er aktuelle for meg, og jeg har egentlig nok hår til å dekke, men Eriksen virket kategorisk på at jeg måtte klippe håret!
Rådene kan kanskje ha noe med hvor på hodet hårene skal settes inn og hvor mange hår som skal flyttes. Hva var aktuelt i ditt tilfelle? 
Det høres jo forresten ut som det har gått veldig bra i ditt tilfelle . Har du lagt noen begrensninger på fysisk aktivitet etter inngrepet? Det ble nevt av Eriksen at trening måtte droppes de første ukene. Leste forresten en meningsytring på nettet som hevdet at suksessen til transplantasjonen var avhengig av hvordan du levde det neste året og han fraråda all fysisk aktivitet? Det må jo være tull, hvis også toppidrettsutøvere velger hårtransplantasjon.


Arne Bjarne Arnøe Wrote:
Hei, det var vikene og generelt fronten på meg og, 2250 hår. Jeg måtte og klippe meg, men kun bak og på sidene. Noe annet ble ikke diskutert. Fysisk aktivitet er kun begrenset 1. måneden, etter det kan du gjøre som du ønsker. Du kan trene med ca 50% belastning etter ca 2 uker. Det med ro i ett år etter ingrepet er nytt for meg, og hadde det vært tilfelle hadde jeg aldri gjort det. S.T.Eriksen sa til meg at etter en måned lever du som før. Og ja, foreløpig er jeg meget fornøyd, det ser lovende ut, men jeg vet jo ingenting om gjenveksten etter 4 mnd enda, så jeg er spent. W.Rooney har jo fått et bra resultat spør du meg? Men tett hår kommer nok hverken du eller jeg noensinne til å få igjen, det tviler jeg iallefall på. Men etter alt jeg leste på nettet om norske utøvere av HT burde man vel strengt tatt skygge helt unna. Jeg tok en sjanse, og foreløpig angrer jeg ikke. Lykke til med valget ditt. Hadde egentlig vært fint å lagt ut denne korrespondansen på tråden, men det avgjør du. Syns det er greit for folk som søker info.

Re: Poseidon 
To: Arne Bjarne Arnøe
Hei!
Interessant det du sier om hvor du ikke måtte klippe deg, skal drøfte det en gang til med Eriksen. 
Angående tidspunktet for inngrepet synes jeg det er ille å ta det om sommeren (vi satser vel på like fint vær neste år i juli). Men jeg merker meg det du skriver om at det tar litt tid før sporene etter inngrepet forsvinner. Tenker meg derfor at jula kunne være aktuelt, er jeg heldig, så får jeg da to hele uker, da begynner det vel å hjelpe?
Enig med deg om å gjøre korrespondansen "publik". Hvordan gjør jeg det? Hvis det er noe du også kan fikse, så sett i gang!


Innleggsdato: 16. aug 2013

Har mottatt noen mail fra personer som lurer veldig på hårtransplantasjon, hvordan det går, og om jeg kan anbefale det.

Det kan jeg ikke enda iallefall.

Det er snart 1,5mnd siden operasjonen min hos PK, og resultatet foreløpig imponererer ikke mange. Men det er hår i vikene der det før var bart. Av hårene jeg satte har ikke mange ramla ut som jeg kan se, men det er ikke rare tykkelsen.

Det jeg ser er imidlertid at om jeg bruker hårvoks nå får jeg et adskillig bedre resultat enn før inngrepet. Det er jeg overbevist om.

Ingen legger merke til at jeg har gjort noe. Det hadde jeg aldri trodd på forhånd. Selv mine beste venner som jeg har fortalt det til påstår at det er umulig å legge merke til.

Hadde jeg klippet meg kort er jeg rimelig sikker på at det hadde vært annerledes. I sollys ser man fortsatt en rødhet i området. Det aner jeg ikke når forsvinner. 

De første 2 ukene er det lett synlig. Etter dette er skorpene borte, og det er ikke så lett å oppdage. Mange (meg selv inkludert) er/var opptatt av dette.

Legger bilder fra stoda i dag, hvor jeg avdekker mest mulig. Som sagt ikke imponerende, men for meg er det faktisk perfekt. Ingen merker at jeg har gjort noe, og jeg selv ser at jeg har fått mer hår. Sitter det om ett år er jeg fornøyd. Får jeg gjenvekst (som lovet) etter 3-4 mnd er jeg kjempefornøyd. Forstår ikke hvorfor bildeikonene blil liggende opp/ned i innlegget, men det kan sikker Jens svare meg på.

Uansett til de som lurer: Dette er litt av en greie, men lykkes det er det vel verd det? Jeg anbefaler de som vil gå for det å gjøre det i starten på en lengre ferie. Sommeren blir ikke den samme med capsbruk og div. dritt, men blir resultatet bra kan man utmerket godt leve med det en sommer.

Ramler hårene mine derimot av, og gjenveksten uteblir kan det bli ganske så tungt. Det ser jeg. Så tenk dere om, Posseidon og de andre er ikke til for å gjøre dere lykkelige, det må man aldri tro. Her er det penger i fokus, det gjenspeiler de usømmelige prisene. Men blir det bra skal de få mer av meg til å fortette luggen om nødvendig, og i neste omgang dekke månen.

Jeg er kjempeimponert av resultatene av redaktøren her med medikamenter. Det er min plan B, sammen med Toppik. Jeg lærer stadig her på dette forumet, og noe virker. 

Hilsen en forhåpentligvis forhenværende tynnviket Arne B


 

Innleggsdato: 07. nov 2013

Hei igjen. Gøy å lese tråden til Hairloose, kjenner meg veldig igjen i det meste, unntatt det med hevelsene. Det har nå gått 4 mnd siden mitt inngrep, og da skal det ha kommet resultater iflg. Posseidon. Vel vel, jeg ser ikke nye hår som kommer, det er kun de som ikke ramla ut etter operasjonen som står fortsatt. Det hårene vokser som normalt. 

Men: Det er ikke tett for å si det forsiktig. Legger ut noen bilder med vått hår, fortsatt ikke imponerende i det hele tatt. Jeg er rimelig sikker på at det ikke blir særlig annerledes heller. 

Min foreløpige konklusjon er at dette er ingen quickfix til nytt hår. Man får mer der de setter nye hårsekker, men det blir altfor tynt. Frisøren min merket ikke at jeg har gjort noe, og det sier jo sitt. På godt og vondt.:-/

Det irriterer meg at jeg ikke tok mer bilder før jeg opererte, jeg har ikke skikkelige referansebilder, men det erbedre. Litt bedre. Det mest positive er vel allikevel at disse hårene skal være genetisk programmert til å bli sittende resten av livet. Så holder det seg omtrent som nå så har jeg det fint med det. 

Men ikke ha for høye forventninger, Posseidon mfl. er grådige, du skal tenke mange ganger over om det er verd pengene. Jeg skal uansett på konsultasjon for å sjekke resultatet til sommeren igjen. Da skal 80% garantien sjekkes. Har en mistanke om at det kan bli vanskelig...

Skjer det endringer skal jeg oppdatere. Lykke til dere andre som velger eller har valgt å transplantere.


Innleggsdato: 09. nov 2013

Jeg har ikke fortalt frisøren min om det, men ho er så pass rett fram at ho hadde spurt om ho hadde sett det. Resultatet er Ikke imponerende. Som nevnt overfor er jo resultatet ikke imponerende, men jeg er har ikke bare områder i pannen lenger, det er forsåvidt ok for meg. Men Posseidon anbefaler jeg ikke. Har ikke tro på seriøsiteten deres lenger. Det er jo endel enklere enn å reise utenlands da, men resultatet teller definitivt mest. 
Uansett: Jeg tok ens sjanse da jeg er forholdsvis godtroende, men det skal man jo ikke være. Det kommer ikke mer hår, de som ble satt sitter enda stort sett. Det er bare så ALT for tynt!

Leverer H&W resultater så gjør inngrepet der. Posseidon skulle jeg ønske fikk det til, så lettvindt i Oslo- det sto ikke på advarsler. Lærte en gang at om noe er for godt til å være sant, så er det som regel det. Den regelen har jeg holdt meg til hele livet, men nå slurva jeg.

Som sagt; Dere skeptikere fikk rett. Men det skal bli spennende å følge Hairloose om han blir mer fornøyd med konkurrenten. Ha en fin kveld alle sammen


Innleggsdato: 26. jan 2014

Det er egentlig lite nytt å melde. Tviler på at det har kommet et eneste hårstrå til.. Det er altfor tynt, men jeg kan leve greit med det. Pr i dag så ville jeg sjekket ut andre alternativer enn Posseidon. De setter rett og slett inn altfor lite hårsekker. Jeg har mer hår i vikene enn før, det er hevet over tvil, så jeg angrer ikke. Men ha ikke for høye forventinger er mitt tips til dere som vurdere HT hos denne klinikken. Skal som tidligere nevnt teste ut hvor mye garantien deres er verd til sommeren. Skal oppdatere dere da.


Innleggsdato: 28. mar 2014

Det første bildet er et Før bilde.


Innleggsdato: 29 Okt 2015

Har ikke testet garantien. Blir vel egentlig mer og mer fornøyd med resultatet. Tror nok hele poenget er at det er for få grafts som er satt på meg, men de som ble satt inn sitter fortsatt like godt. Kombineres resultatet med Toppik er det faktisk riktig så ok. Skal jeg turen til Oslo tar jeg nok turen innom klinikken for å sjekke ut.

 

Bilde tatt i dag uten Toppik. Er fornøyd, tynt, men det har i alle fall ikke blitt mindre hår. Vurderer faktisk i disse dager påfyll i kroneområdet, dette tar de 25.000,- for siden jeg er operert før. New Cell og de tryllemidlene styrer jeg unna


Kommentarer (0):