Neseplastikk > Isabel Raads neseoperasjon i Istanbul

I går var jeg hos kirurgen min for å ta ut de jævla (beklager språket...) silikon-tampongene som var oppe i nesen min. Så ja, dere... It was a nosejob. Og det er SÅ forbanna vondt. Jeg skal ikke gå i detaljer, men det var typ som om at hjernen ble dratt ut gjennom neseborene mine. Jepp. Ferdig snakket. Flere av dere har allerede klart å gjette dere frem til at det var neseoperasjon som var på gang. Det var ikke en hemmelighet forsåvidt heller, da jeg fortalte om det i episoden jeg var med i på Kickstart. Dessuten blir det litt vanskelig å prøve å skjule det da jeg har operert meg midt i fleisen. 

 

Nå er formen hvertfall mye bedre, og mesteparten av trykket har gitt seg. Dette har ikke vært en gøy opplevelse overhodet - det er faktisk helt jævlig. Jeg er så glad for at det verste nå er over, og at jeg endelig kan se nesen min snart. Jeg er super spent på resultatet. Men dette med operasjon er ingen spøk, altså. Nå husker jeg hvorfor jeg nesten ville dø da jeg gjorde puppene. Det er helt jævlig. Og nei, det er i grunn ikke synd om meg da jeg har valgt dette helt selv. Og det er jeg enig i :-) Jeg vil bare advare andre som er inne på samme tanker, for dette er utrolig smertefult. Tenk dere godt om! Og jeg oppfordrer INGEN til å gjøre dette. Virkelig. Ingen.

 

 

Kilde: http://sraad.blogg.no/


07.03.2016 (5 dager etter op)

Jeg er skikkelig hoven i hele ansiktet, og gul og blå. Jeg sa det tidligere, og jeg sier det igjen; jeg advarer dere mot dette. Det er jævliiig vondt. Det hadde jeg jo forventet meg selvsagt, men jeg tror ikke at man kan forestille seg smertene før man plutselig sitter i det. Og det har jeg fått slengt hardt i fleisen nå (bokstavelig talt, haha). Nå håper jeg at blåveisen forsvinner kjapt slik at jeg kan se noenlunde OK ut. Jeg ser jo mørbanket ut. 

Jeg har ikke så altfor mye å meddele her jeg kjeder livet av meg.. Det skjer ikke noe spesielt disse dager, som dere nok kan forestille dere. Jeg ser på serier, spiser masse mat og koser med Pierre. Ikke så mye annet, bortsett fra at det løper høner fritt rundt her som underholder meg litt nå og da. Kult liv.


10.03.2016 (8 dager etter op)

 

Wæh. Dette er rimelig sykt. Jeg fikk av gipsen. Og jeg ser helt... annerledes ut. Jeg ser nok størst forskjell selv, da jeg "kjenner" mitt ansikt såpass godt. Men ja.. Dette må jeg bli vandt med. Det er weird. Jævlig weird. Jeg vet ikke hvordan jeg kommer til å bli seende ut da jeg er suuuper håven og oppblåst i hele ansiktet. Pierre kaller meg for Avatar. Hyggelig! Hvordan resultatet kommer til å bli, har jeg null peiling på. Både nesen, øynene mine og ja.. hele ansiktet er super hovent.

 

Jeg må bare smøre meg inn med tolmodighet til hevelsen har gått ned. Kirurgen min var veldig fornøyd med nesen hvertfall, og han er helt sikker på at jeg kommer til å bli det samme. Men ikke akkurat nå. Slik er det visst for de fleste, men jeg blir bare så stresset. Jeg trodde at jeg kom til å kunne se den "nye" nesen med en gang gipsen var av, men det var ikke tilfellet. Det er så hoven at jeg ikke kan se beinet på nesen, liksom. Jeg sitter her spent og venter på at hevelsen skal forsvinne. Problemet er bare at jeg ikke eier tålmodighet. Nada.

Hun ene her begynte å gråte da hun så seg selv for første gang, for det er jo et helt annet ansikt plutselig. Jeg ble ganske taus, jeg


Endelig føler jeg meg litt mer komfortabel, og ikke minst har jeg fått tid til å bli litt mer vandt med det nye speilbildet mitt. Her er mitt "nye ansikt"! Hehe. Jeg er suuuuperduper fornøyd! Endelig er hevelsen gått litt ned. Man ser faktisk bare 60% av det endelige resultatet etter en hel mnd, og det har bare gått 8 dager siden operasjon. Det tar tid, men so far, so good! Jeg vet at mange av dere har ventet på dette en stund nå, men jeg har ikke følt meg helt vel da jeg har sett ut som en avatar (så oppblåst var jeg, altså). Ikke noe gøy! I dag var det mye bedre, så da fikset jeg meg og dro på middag hos mamma. På snakk om det - småsøskna mine syntes jeg så veldig rar ut. Rami syntes jeg så ut som Mikke Mus (...) og Sidra så på meg med store øyne. Eh! Haha, barn er de som er ærligst sies det... I hope not! Mamma syntes jeg var fin, da.


Kommentarer (5):

Anonym
08.07.18 16:13

Hei , jeg heter Arne. Ønsker neseoperasjon. Hadde litt basalcelle kreft på nesen. Det er operert vekk. Har vært til kontroll 2 ganger alt er fint /tamam. Vil ha pris på operasjon , pris på fly T/R , Hvor lenge må jeg være i istanbull .Hotell opphold , Transport til og fra T/R jeg bor i Bergen. Total pakke pris ?? Ha der referanser fra tidligere pasienter ??

Vennlig hilsen Arne

Selam


Anonym
08.07.18 16:02

Hei jeg heter Arne.  Ønsker neseopperasjon . Hadde litt basalcelle kreft på nesen. det er operert vekk. Har vært til  kontroll alt er fint/ tamam . Vil ha pris på operasjon , pris på fly T / R , Hvor lenge må jeg være i Istanbul .Hotell opphold ,Transport til og fra , jeg bor i Bergen . Total pakke pris .

Har dere referanser fra tidligere operasjoner . fra pasienter ??

Vennlig hilsen Arne

Selam


Anonym
04.04.16 16:59

nice plastic surgery work.

regards Chris from http://dentalart.no


Anonym
01.04.16 18:39

Hei

Jeg lurer på hvorfor du gjorde opperasjonen i Istanbul, og hvor mye det kostet?

Er kirurgene flinkere der, evt. utenfor Norge i det hele tatt ?

 

Julie

 


Anonym
01.04.16 18:39

Hei

Jeg lurer på hvorfor du gjorde opperasjonen i Istanbul, og hvor mye det kostet?

Er kirurgene flinkere der, evt. utenfor Norge i det hele tatt ?

 

Julie