Brystforstørrelse med implantat > Silikon 375 cc over muskel 19 år gammel

Woho, da var det endelig min tur!

Opererte inn 375 gram, medium profil over muskel i går! Er 175cm, 60 kg og hadde 75B. Aner ikke hva jeg kommer til å ende opp med nå, kanskje en E?

175cm og 60kg! Brukte 75b, og har tatt 375cc moderat over muskel forrige uke. 

Planen min var hovedsaklig 300, men i siste liten bestemte jeg meg for å kjøre på med 375 - og angrer ikke! Dette gjorde jeg fordi alle sier de skulle ønske de tok større, etter å ha blitt vandt til puppene sine. I tillegg har høyden og bredde på brystkassa veldig mye å si på hva man kler, jeg har sett jenter med 300-325cc som ser helt porno ut, rett og slett fordi de er 20 cm lavere enn meg (uansett om vi har lik fettprosent).

Har tatt ut 9 dager ferie, starter på torsdag igjen. De første smertene startet noen timer etter hjemkomst, og var vel verst morgenen etter når jeg stod opp. Samboer hjalp med opp i sittestilling i senga, og da måtte jeg sitte helt stille i ett minutt, for det var vanskelig å puste. Kan beskrives som et enormt press inni puppene og på brystkassa, helt grusomt. Sånn var det de to første dagene når jeg stod/satt meg opp etter å ha vært iro lenge. Tok smertestillende sammen med ibux hver 6 time og det hjalp veldig på! Måtte ha hjelp til å komme meg opp av senga og sofaen, så det ble noen tårer her og der i frustrasjon. Merket dog nesten ingen smerter når jeg lå iro. 

Var aboslutt ikke uutholdelig, kunne gjort det igjen. Fra dag 3 var det egentlig kun ubehagelig når jeg bevegde armene, og sånn er det fortsatt, i tillegg til stikking i sårene. Ellers klarer jeg å gjøre det meste selv, men man skal være forsiktig uansett. Er i hvertfall SINNSYKT lei av å ligge på rygg hele tiden! 

Kommentarer (2):

Anonym
13.03.18 10:45

Hvorfor valgte du over og ikke under muskel? :) 


Anonym
13.03.18 10:45

Hvorfor valgte du over og ikke under muskel? :)