Teosyal Kiss > Teosyal før/etter

Har flere ganger før prøvd Restylane, men aldri Teosyal. Kan hvertfall si så mye som at jeg er utrolig fornøyd med mine nye lepper! Leppene mine ble superfyldige og man får rett og slett et helt annet utrykk i ansiktet etter leppefilling. 

Jeg vet ikke hvor mye dere vet om forskjellige fillers, men det finnes blant annet Teosyal, Restylane og Juvederm. Og en del flere som jeg ikke har hørt så mye om. Dette er forskjellige stoffer en lege eller sykepleier injiserer i leppene dine ved flere stikk strategiske plasser i leppene. Dette er så og si smertefritt med bedøvelse, og de fleste salonger tilbyr dette. Prossessen er egentlig ganske grei. Du har først en samtale med legen/sykepleieren som skal injisere leppene dine. Deretter får du, hvis ønskelig, bedøvelse. Her er det litt forskjellig hvilke typer bedøvelse den enkelte klinikk bruker. Jeg HATER sprøyter, så det var helt fantastisk for meg at de brukte bedøvelseskrem og ikke bedøvelsessprøyte. Det hele gikk smertefritt og ble utrolig fornøyd med leppene mine! Det endelige resulatet av leppene kommer som regel etter 2-3 dager, da de hovner litt opp på dag 1 og 2. 

Siden jeg har fyldige lepper fra naturens side, trenger jeg ikke skape noen spesiell form, kun fylle i jevnt over. Men dersom man nesten ikke har lepper fra før av, kan et være en fordel å lage en ny "form" på leppene du selv velger. Dette snakker du og legen om i en gratis konsultasjon før behandlngen starter. Jeg har en tendens til å vise mye tannkjøtt når jeg smiler (overleppen blir veldig tynn i forhold til underleppen) Med tanke på det har legen fyllt inn ekstra Teosyal på midten av leppa slik at jeg får en jevn leppe når jeg smiler nå. Jeg er så utrolig fornøyd! 


Kommentarer (0):